Vacaturedatabank

Op zoek naar een stageplaats of een nieuwe uitdaging?

Hieronder ziet u een overzicht van vacatures die ons werden doorgestuurd. Ze blijven standaard 3 maanden op deze website vermeld. Wenst u ook een vacature te publiceren? Stuur ons een korte tekst door via icho@icho.be.
U kan ook vacatures raadplegen en/of aanbieden via www.domusmedica.be , https://www.ellis.care , de alumni-dienst van de KU Leuven info@alfagen.be, de zoekertjes van Artsenkrant en Medisfeer.

We zijn op zoek naar een vierde vaste collega om onze praktijk verder uit te bouwen. Onze praktijk is sinds januari 2023 in een nieuw jasje gestoken en we hebben sindsdien ook extra plaats voor een nieuwe collega.

Enthousiast, gedreven en ondernemend zijn is een pluspunt.

We zijn een groepspraktijk met 3 vaste artsen en 1 HAIO, waarvan 1 van de vaste huisartsen binnen enkele jaren op pensioen gaat. We hebben een vaste verpleegkundige met de extra opleiding VIPH voltijds in dienst.  We hebben een extra ruimte die we verhuren aan paramedici (vroedvrouw, op termijn ook diëtiste en/of psychologe).

Er zijn 6 praktijkruimtes, 2 wachtzalen, secretariaat, overlegruimte, keuken en voorraadlokaal aanwezig. Elke huisarts heeft zijn eigen volledig nieuw ingericht kabinet. 

Alle consultaties zijn op afspraak en er zijn weinig huisbezoeken.. Er is een goed geregelde week-en weekendwachtdienst. Er zijn geen praktijkwachten. De weekendwachtdienst wordt geregeld via de huisartsenwachtpost in AZ Delta (voorlopig enkel ‘s nachts, vanaf 2024 ook overdag)

Elke arts heeft een vrije dag. Het werkschema en verlof wordt in onderling overleg geregeld. We hechten belang aan een goed werk-vrije tijd evenwicht.

Elke week zitten we samen voor overleg (met HAIO en verpleegkunde), zowel over patiënten als praktische afspraken. Er is een goede, collegiale werksfeer.

We zijn een opleidingspraktijk - reeds 30 jaar - voor zowel HAIO’s als stagiairs.

We werken met CareConnect en Sanmax-agenda.

Voor meer informatie kan je terecht op onze website: www.artsenpraktijkvierschaar.be

Indien interesse mag je ons steeds contacteren op: artsenpraktijkvierschaar@gmail.com of 0477/57 62 33


Jonge dynamische praktijk met 2 vrouwelijke artsen zoekt versterking. De praktijk is gelegen in het uitbreidende Wijnendale ( Torhout/West-Vlaanderen) en bevindt zich in een moderne nieuwbouw. 

Om goeie zorg te kunnen blijven garanderen met ons groeiende patiëntenbestand zijn we op zoek naar een enthousiaste collega. We hebben in de voormiddag een secretaresse en proberen een goede work life/balans te behouden. Er zijn 2 volledig ingerichte praktijkruimtes. We werken enkel op afspraak. Het patiëntenpubliek is zeer gevarieerd zowel qua leeftijd als achtergrond. Ons medische programma is careconnect. Alles is bespreekbaar, startdatum, deeltijds, voltijds.  Bij interesse: mail naar info@huisartsenwijnendale.be 

Dr. Blancke Marie en Dr. De Groote Nele
A.Deleustraat 12 - 8820 Torhout
050/21.22.04
www.huisartsenwijnendale.beWij zijn een multidisciplinaire praktijk met 7 artsen en zoeken vervanging van 1/5/23 tot en met 30/9/23 met eventuele mogelijkheid tot associatie.
Info: katodemalsche@hotmail.com


Multidisciplinaire groepspraktijk zoekt huisarts
TERNAT
Careconnect
Op afspraak
Voltijds secretariaat
Vrije dagen te bespreken
Opleidingspraktijk HAIO
Mcternat.be
Mail bij interesse naar secretariaat@mcternat.be


Voor onze duopraktijk zijn we op zoek naar een derde collega.
De praktijk is gelegen op de grens Mortsel/Berchem, met een gevarieerde, vrij jonge populatie.
Startdatum flexibel te bespreken, HAIOs die in oktober 2023 afstuderen zijn zeker ook welkom om te reageren.
Je komt terecht in een warm en vrolijk team, secretaresse, verpleegkundige en 2 huisartsen, evidence- based , open sfeer en overleg, oog voor work-life balance.
Voltijds/ deeltijds bespreekbaar.
Zin om onze praktijk mee uit te bouwen? Kijk alvast op www.praktijkrondpunt.be en mail naar huisartsenrondpunt@gmail.com
 


FUNCTIEOMSCHRIJVING
Er heerst een erg gemoedelijke en vriendschappelijke sfeer in onze groepspraktijk. We zijn dan ook op zoek naar iemand die ons enthousiasme deelt en een echte teamspeler is!

OVER DE PRAKTIJK
Momenteel bestaat ons team uit vier vaste artsen (Erik Ceulemans, Hilde De Doncker, Els Van Laerhoven, Anthony Jacobs) en een HAIO.
We werken met een full-time secretariaat waardoor telefonische onderbrekingen en administratie tot een minimum beperkt worden.
We zijn een multdisciplinaire praktijk die samenwerkt met een psychologe en diëtiste. Verder is er ook een verpleegster die ons ondersteunt, wat erg aangenaam werken is.
Het praktijkgebouw is van recente datum en voldoet aan alle hedendaagse energetische normen. Het is voorzien van een ruim aanbod aan technische snufjes waardoor het vlot werken is. De praktijk is voorzien van een  lichtrijke personeelsruimte waar het aangenaam vertoeven is tijdens de pauzes en vergaderingen. Er is eveneens een ingericht  terras en tuin waarvan gebruik kan gemaakt worden bij mooi weer.

De groepspraktijk bevindt zich in een landelijke omgeving waardoor de casuïstiek erg gevarieerd is. Families zijn vaak al over de generaties heen verbonden aan de praktijk, waardoor zowel bejaarden als jonge gezinnen met kinderen komen consulteren.

Wil je meer weten? Neem gerust ook eens een kijkje op onze website: www.artsenpraktijkdevaart.be

WACHTDIENSTREGELING EN WERKTIJDEN
Op weekdagen gaat onze wachtdienst reeds in vanaf 18u. We draaien mee in de wachtpost van Turnhout (voor week-en weekendwachten) met een workload van ongeveer 8x 12u per jaar.
Je kan zelf je tewerkstellingsgraad bepalen.

CONSULTATIESYSTEEM
We werken volledig op afspraak met als EMD CareConnect. Twee van onze collega’s willen gezien hun leeftijd afbouwen, dus een nieuwe collega zal snel en met zekerheid heel wat patiënten kunnen zien. De artsen in onze regio zijn gedeconventioneerd.

INTERESSE ? 
elsvanlaerhoven@hotmail.com 0496/702088
 


 

 • . Vernieuwde landelijk gelegen praktijk in gebruik sedert 2020: 5 kabinetten, wachtzaal, sterilisatieruimte/ labo, vergaderzaal met keukenhoek, slaapkamer
 • . Momenteel zijn er 2 voltijdse huisartsen, 1 deeltijds en  1 Haio werkzaam.
 • . Medische secretaresse en online agenda Doctena
 • . Voltijdse verpleegkundige ter ondersteuning van de consultaties: labo’s, ecg, spirometrie, wondzorg, vaccinaties, vragenlijsten, gestructureerde preventieconsulten,…
 • . Regionale wachtpost HAZOH, Tienen
 • . Diverse populatie
 • . EMD: momenteel Health one
 • . Deeltijds of voltijdse betrekking, regeling agenda in overleg
 • . Consultaties enkel op afspraak
 • . Opleidingspraktijk ICHO: Haio’s, stages
 • . fijne samenwerking met netwerk van verpleegkundigen, kinesisten en andere partners uit de eerste lijn.

Wil je meer info?
Toon De Roo , GSM: 0470013398,  info@huisartsencentrumkortenaken.be


Vervanging voor groepspraktijk in kessel-lo (Leuven)
Groepspraktijk in kessel-lo zoekt enthousiaste vervanging voor de periode juli-aug-sept. Uren overeen te komen! Huisbezoeken op fietsafstand.
Voltijds secretariaat en care connect.
Kom gerust eens langs voor een kennismaking!
An Walder

an_walder@hotmail.com of 0494 34 44 47


Ben jij die …huisarts, die een nieuwe uitdaging zoekt?

Wie zijn wij? - www.hupr.org

Wij zijn een enthousiast en dynamisch team, goed georganiseerd.
Ons idee is een optimale ondersteuning (praktijkassistentes 100%, verpleegkundige 50%) voor de huisartsen, waardoor zij/hij zich kan concentreren op haar/zijn kenactiviteit, het patiëntencontact.
Wij zijn zorgzaam voor elkaar, er is een goede werksfeer en een goede balans tussen werk en privé.
Wij staan open voor de verschillende kwaliteiten die elke huisarts en andere teamleden meebrengen en streven naar een divers team, waarin iedereen zijn weg kan vinden.
Voor ons zijn patiëntgerichtheid, EBM, een holistische benadering, preventie, screening en follow-up belangrijk – onze goed onderhouden dossiers helpen daarbij.
Graag willen wij jou ontmoeten.

Wat drijft jou? Wat zoek jij?
Wat heb je nodig om goed en aangenaam te werken?
Wat is voor jou een goede balans tussen werk & privé?
Wat brengt onze praktijk? Wat voor soort patiënten? Wat voor team?
Wil je wel of niet geconventioneerd werken?

Ons team bestaat uit:
Gianni Faelens
huisarts & sportarts - 100%

Egbert van Wijk
huisartsopleider & psychotherapeut - 100%

Myrthe De Groote
huisarts i.o. - 100%

Anneleen, praktijkverpleegkundige - 50%.
Zij doet bloedafnames, vaccinaties, diabetes opvolging, preventie & follow-up, uitstrijkjes, geheugentesten, opvolging van de planning, wondverzorging, hechtingen verwijderen, …

Fadoua & Arzu, praktijkassistentes - samen 100%
Fadoua volgde de opleiding tot doktersassistente en optometrie in Nederland.
Arzu volgde 2 van 3 jaar doktersassistente in Nederland en de Vlaamse opleiding medisch secretariaat.
en deeltijds

Iman, diëtiste - Alexandra, psychologe - Ines, maatschappelijk werkster/familiale bemiddeling.

Buitenshuis is er een goede samenwerking opgebouwd met paramedici, therapeuten, 2de/3de lijn.

Onze praktische manier van werken

Door een optimale organisatie, benutting IT en ondersteuning (praktijkassistentie, verpleegkundige) kunnen de artsen zich concentreren op de patiëntencontacten.
Secretariaat / onthaal:
(Telefonische) consultaties zijn op afspraak, telefonisch spreekuur van 8 tot 8.30 & van 14.30 tot 15 uur.
De meeste patiënten maken hun afspraak online. Het kan ook telefonisch (8 - 12 uur).
In onze praktijk doen we 1-2 huisbezoeken per week. 
Wij werken in een netwerk met 2 andere huisartsen: Hiba Almahdawy & Duke Cornelissens

Onze patiënten

Er is een aangename patiëntenpopulatie, ca. 3.000 GMD’s.  
Zij zijn vertrouwd met EBM, er is bij hen een gezonde openheid voor educatie en terughoudendheid naar niet-geïndiceerde medicatie, onderzoeken en verwijzingen.
Continuïteit van zorg

Permanentie in de praktijk van 8.00 tot 19.00 uur. Na 17.30 uur zijn er zelden oproepen.
Weekwachtdienst van de Huisartskring van 19.00 tot 8.00 uur.
Huisartsenwachtpost in KLINA van vrijdag 19.00 uur tot maandag 8.00 uur en feestdagen.
Informatica

Wij werken met CareConnect, Helena Care en Progenda. EGEO is onze partner voor de IT.
CareConnect wordt intens benut o.m.
ICPC-codering (met medicatiebewaking)
Ca. 1.700 zelf geprogrammeerde documenten, die via Helena/e-mail verstuurd worden:
sociale kaart,
voor elke diagnose de passende EBM-patiënteninfo (thuisarts.nl & gezondheidenwetenschap.be),
attesten, verwijsbrieven, …
planning (geprogrammeerde preventie & screening, follow-up).
De documenten voor het telefonisch consult kunnen eenvoudig/snel elektronisch verstuurd worden.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.

contactpersonen
Gianni Faelens
giannifaelens@hupr.org                   
GSM/Signal/WhatsApp                      0473 36 43 28
praktijk                                               03 650 1000

Egbert van Wijk
egbert.vanwijk@uantwerpen.be
praktijk                                                03 650 10 00
GSM/Signal/WhatsApp                       0465 41 16 60
privé                                                     03 650 10 01
 


Jonge groepspraktijk met 4 vaste huisartsen en 2 HAIO’s
• Samenwerking met praktijkverpleegkundige 
• Ondersteuning door voltijds secretariaat
• Mooi praktijkgebouw
• Aandacht voor een goede work-life-balans
• Ruimte voor het uitwerken van eigen interesses naast de huisartsgeneeskunde (collega’s zijn reeds werkzaam als CB-arts bij kind&gezin, CRA, praktijkassistent aan de Universiteit Hasselt en palliatief arts bij pallion)
• weekendwacht in Herkenrode Huisartsenwachtpost (wachten van 6u of 2x6u), centrale weekwacht vanaf april 2023 ( 2 tot 4 keer per jaar)
• Werktijd te bespreken

Bij interesse kan u Pieter-Jan Van Landegem contacteren op 0478/638686 of pjvanlandegem@hotmail.com


Huisartsenpraktijk De Essen in St-Andries Brugge zoekt versterking van het team.
Werkschema en startdatum in onderling overleg (2023).

We zijn een jonge, dynamische groepspraktijk met 5 vaste artsen en een HAIO.

Fulltime secretariaat, goede wachtdienstregeling, consultaties na afspraak.

Verdere info op www.de-essen.be

Bij interesse, graag contact opnemen met dr.gheyle@icloud.com


Dr Jolijn Neels en Dr Jesse Govaerts werken sinds enige tijd in de praktijk Huisartsen Paardenmarkt op de Paardenmarkt 87 in Antwerpen. Gezien het pand daar te klein wordt verhuizen wij nu naar de Italiëlei, alwaar we hopen een grotere, meer multidisciplinaire praktijk uit te bouwen. Concreet verhuizen we op 1 mei 2023 naar ons nieuw pand op de Italiëlei. Wij gaan van 2 naar 4 kabinetten, dus wij hopen nog enkele collega's te vinden om deze kabinetten te vullen.  Wij zoeken enthousiaste huisartsen met een hart voor de patiënt. We werken volgens EBM en verwachten dat ook van een nieuwe collega.  Onze huidige populatie is eerder jong, met veel dertigers en studenten.  Het percentage 75 plussers is eerder laag. Wij zien een brede mix van culturen, waaronder veel Portugees-sprekenden. Wij nemen deel aan het stratenplan van 2000 om de instroom van patiënten te regelen. Wij doen zeer weinig huisbezoeken. Een goede werk-privé balans is voor ons heel belangrijk.   
Wachtdienst verloopt in het weekend in huisartsenwachtpost BRABO aan het St-Vincentiusziekenhuis . De weekwacht loopt van 18u tot 8u 's morgens. Je neemt deze van thuis uit waar, maar is meestal rustig.  Je doet een 10-14 tal wachten per jaar.  Werktijden zijn flexibel en bespreekbaar. Een vrije dag per week is mogelijk. Als je dat wenst, is er ook ruimte voor activiteiten buiten de praktijk (gevangenis, itg, kind en gezin, ea) 
Wij werken met Care connect, we hebben een halftijdse secretaresse in huis, online agendasysteem. Wij werken alleen op afspraak, telefonische bereikbaarheid is afgelijnd, onze administratief medewerker is van onschatbare waarde. 

We hopen dat jij ons team wil komen versterken. 

Praktijkadres: Italiëlei 106A, 2000 Antwerpen 03/233.53.73 oude website: www.paardenmarkt87.be
U kan mij contacteren via: paardenmarkt87@gmail.com 03/233.53.73 of  jolijnneels@gmail.com 0497737809


Beste collega-huisartsen, 

Wij zijn een jonge dynamische groepspraktijk op zoek naar een nieuwe vaste collega vanaf 1 juli 2023 (vroeger starten valt zeker te bespreken!). 

Wij hebben in de aanbieding vier jonge huisartsen en een HAIO met fulltime secretariaat. Recent zijn we gestart met een nieuwbouwproject in Bredene: een ruime praktijk met 6 consultatieruimtes, secretariaat en backoffice, verpleegruimte, twee ruimtes voor paramedici en een gezellige privé met ruime vergaderzaal en keuken. 

Bij ons heerst een huiselijke werksfeer met voldoende aandacht voor work/life-balance. 

Tijdelijke vervanging, proefcontract of associëren, alles is bespreekbaar! 

Bij interesse graag mailen naar charlotte@hapgroenendijk.be


Groepspraktijk de HARP  (drie vaste artsen) zoekt vervanging voor 12 maanden (of deelperiode hiervan) tot komst nieuwe haio. 
De HARP ligt in het groene achterland van de Westvlaamse kust (20km) te Proven. 
Deze nieuwbouw praktijk heeft vier ruime consultatieruimtes en centraal secretariaat, boven de praktijk is een ruime loft (te huur). 
Alle raadplegingen zijn volgens afspraak (afspraken.be) en er is een halftime secretaresse, Care Connect dossier. 
Goed georganiseerde weekwacht en wachtpost in het weekend te Ieper. 
Vervanging half of full time 

Wij verwelkomen je graag in ons dynamische team! 

Zie ook www.deharp.be 
bendoise@hotmail.com 
0475333970 
 


Groepspraktijk de HARP  (drie vaste artsen) zoekt vervanging voor 12 maanden (of deelperiode hiervan) tot komst nieuwe haio. 
De HARP ligt in het groene achterland van de Westvlaamse kust (20km) te Proven. 
Deze nieuwbouw praktijk heeft vier ruime consultatieruimtes en centraal secretariaat, boven de praktijk is een ruime loft (te huur). 
Alle raadplegingen zijn volgens afspraak (afspraken.be) en er is een halftime secretaresse, Care Connect dossier. 
Goed georganiseerde weekwacht en wachtpost in het weekend te Ieper. 
Vervanging half of full time 

Wij verwelkomen je graag in ons dynamische team! 

Zie ook www.deharp.be 
bendoise@hotmail.com 
0475333970 
 


Groepspraktijk de HARP  (drie vaste artsen) zoekt vervanging voor 12 maanden (of deelperiode hiervan) tot komst nieuwe haio. 
De HARP ligt in het groene achterland van de Westvlaamse kust (20km) te Proven. 
Deze nieuwbouw praktijk heeft vier ruime consultatieruimtes en centraal secretariaat, boven de praktijk is een ruime loft (te huur). 
Alle raadplegingen zijn volgens afspraak (afspraken.be) en er is een halftime secretaresse, Care Connect dossier. 
Goed georganiseerde weekwacht en wachtpost in het weekend te Ieper. 
Vervanging half of full time 

Wij verwelkomen je graag in ons dynamische team! 

Zie ook www.deharp.be 
bendoise@hotmail.com 
0475333970 
 


Groepspraktijk de HARP  (drie vaste artsen) zoekt vervanging voor 12 maanden (of deelperiode hiervan) tot komst nieuwe haio. 
De HARP ligt in het groene achterland van de Westvlaamse kust (20km) te Proven. 
Deze nieuwbouw praktijk heeft vier ruime consultatieruimtes en centraal secretariaat, boven de praktijk is een ruime loft (te huur). 
Alle raadplegingen zijn volgens afspraak (afspraken.be) en er is een halftime secretaresse, Care Connect dossier. 
Goed georganiseerde weekwacht en wachtpost in het weekend te Ieper. 
Vervanging half of full time 

Wij verwelkomen je graag in ons dynamische team! 

Zie ook www.deharp.be 
bendoise@hotmail.com 
0475333970 
 


Groepspraktijk de HARP  (drie vaste artsen) zoekt vervanging voor 12 maanden (of deelperiode hiervan) tot komst nieuwe haio. 
De HARP ligt in het groene achterland van de Westvlaamse kust (20km) te Proven. 
Deze nieuwbouw praktijk heeft vier ruime consultatieruimtes en centraal secretariaat, boven de praktijk is een ruime loft (te huur). 
Alle raadplegingen zijn volgens afspraak (afspraken.be) en er is een halftime secretaresse, Care Connect dossier. 
Goed georganiseerde weekwacht en wachtpost in het weekend te Ieper. 
Vervanging half of full time 

Wij verwelkomen je graag in ons dynamische team! 

Zie ook www.deharp.be 
bendoise@hotmail.com 
0475333970 
 We verhuizen dit jaar naar een gloednieuw gebouw en willen ook met de praktijkwerking een nieuwe start nemen. Daarom zou het fijn zijn om ons team alvast uit te breiden met een 4° enthousiaste collega!  Alvast welkom, aarzel niet om ons te contacteren voor meer info!

praktisch:

programma: care connect
enkel op afspraak
uurrooster volledig bespreekbaar
2 secretariaatsmedewerkers ( 8-18h)

Hopelijk tot binnenkort!
Praktijk "De Linde"
Legeweg 121

8200 Brugge

Linda Vanderkeelen
050/31.94.57
0475/29.07.17
 


Wat wij zoeken:
Vrolijke, bescheiden, gemotiveerde en geëngageerde collega om ons team te versterken wegens pensioen van een collega.
Werkschema is bespreekbaar.
Startdatum vanaf ongeveer september 2023. Dus ook HAIO's die in oktober 2023 afstuderen kunnen gerust contact opnemen.
Type contract: Tijdelijke functie met optie vast. Of een vaste functie met proefperiode.

Over onze praktijk:
Groepspraktijk met 5 enthousiaste collega’s in centrum Lochristi, op korte afstand van Gent. Lochristi is een relatief rustige gemeente waar het aangenaam werken is. Wij hebben een zeer gevarieerd publiek van jong tot oud. Wekelijks is er een overlegmoment.
Raadplegingen op afspraak, huisbezoeken worden tot minimum beperkt.
Taakdelegatie naar verpleegkundige, voor geplande bloedafnames.
Aanwezigheid van secretariaat met 2 halftijdse secretaressen (8u-12u en 13u-18u).
Goede communicatie over belmomenten naar patiënten toe.
Wachtdienstregeling en werktijden:
Wachtdienst in de week Groot Lochristi (1x/maand ongeveer, niet druk). In het weekend via Wachtpost Wetteren, UZ Gent of Sint-Lucas (5-tal keer per jaar 12u).
Uurrooster te bepalen in onderling overleg.
Wij nemen allemaal 1 dag per week vrij.

EMD pakket en consultatiesysteem:
Health One
Online agenda en afsprakensysteem

Denk je dat er een match kan zijn? Contacteer ons en we maken graag tijd om jou te leren kennen en ons persoonlijk aan je voor te stellen.
Annelies Vandenbossche
09 355 03 33
info@hapvermeulenlaan.be
www.Hapvermeulenlaan.be